Praktische details

Indeling

Inkompatio

Inkomhal : +/- 23 m2

Living met open haard, salon, ronde tafel en vloerverwarming : 58 m2

Open keuken (21m2) met :

  • koelkast met diepvriescombinatie
  • afwasmachine
  • gasfornuis
  • warmeluchtoven
  • microgolfoven
  • broodrooster
  • mixer
  • koffiezet

Verder zijn nog een stofzuiger, strijkplank en stoomstrijkijzer aanwezig.

Slaapkamer 1 (20m2) : met opengaande deuren naar zwembadterras, airco, dressing (9m2), 2 p. kingsize boxspringbed (1,8m x 2m)

Badkamer 1 (10 m2) : dubbele wastafel, WC, bidet, inloopdouche , vloerverwarming

Slaapkamer 2 (21 m2) : met opengaande terrasdeuren naar zwembadterras, ingebouwde kast, airco, 2 p. kingsize boxspringbed (1,8m x 2m).

Badkamer 2 (5 m2) : Wastafel, douche, WC.

Slaapkamer 3 (22 m2) : met opengaande terrasdeuren naar zwembadterras, 2 p.kingsize boxspringbed (1,8m x 2m), ingebouwde kast, airco.
Badkamer 3 (5 m) : ligbad, wastafel, WC.

Opmerking : Slaapkamer 2 en 3 zijn communicerend.

Slaapkamer 4 (26 m2) : 2 p. kingsize boxspringbed (1,8m x 2m), met opengaande terrasdeuren naar voortuin, airco.
Badkamer 4 (5 m2) : inloopdouche, WC, wastafel.

Slaapkamer 5 (26 m2) : 2 1p. bedden die desgewenst tegen elkaar kunnen geschoven worden, airco, opengaande terrasdeuren naar keukenpatio.
Badkamer 5 (6m2) : Inloopdouche, wastafel, WC.

Het huis is binnen volledig voorzien van stenen vloeren. Er zijn geen verdiepingen of kelders en alles bevindt zich op 1 niveau.
De ramen in de slaap- en badkamers zijn voorzien van muggenramen, maar niet de terrasdeuren. In elke badkamer is een haardroger voorzien.

Er is een muziekspeler met Ipod-aansluiting. Er is geen televisie.
Er is 24 uur draadloos breedband internetverbinding in het huis (Wifi).
In en rond de woning is er uitstekende ontvangst voor GSM. Er is geen vast toestel.

Keukenpatio met muurbanken en wasmachine.

Zwembadterras met overdekt gedeelte (40 m2) met eettafel met 10 stoelen, en muurbankzithoek met kussens. Ingebouwde Outback Hunter gasbarbecue.

8 ligbedden en 6 relaxzetels, muurbanken.
Het zwembad kan verlicht worden en er zijn 2 fonteintjes.

Reglement

1. Veiligheid
1.1 Brand
Brand is een groot risico in het hete en droge Andalusië. Er is een open haard in de woning. Kaarsen en olielampen kunnen erg romantisch zijn en zijn daarom toegestaan. Wees echter alstublieft erg voorzichtig.

Roken is niet toegestaan in de woning.

1.2 Zwembad
Een zwembad is een prettige en ontspannende omgeving. Het kan echter ook een gevaar zijn, in het bijzonder voor kinderen. Het zwembad is niet omheind en heeft geen alarminstallatie. In het midden is het zwembad ongeveer1,70 meter diep.             Kinderen dienen nooit zonder toezicht in en om het zwembad achter te blijven. De veiligheid van de kinderen en andere mensen die het zwembad gebruiken, komt voor de verantwoordelijkheid van de huurder. Het zwembad is licht verwarmd en er is een cover beschikbaar voor wie wil vermijden dat het water teveel afkoelt ‘s nachts.

2. Voorzieningen
2.1 Water
Water is zeer schaars in Andalusië. Gelieve niet meer te gebruiken dan u voor een comfortabel verblijf nodig hebt. Wegens de lange droogtes in Andalusië, kan de watervoorziening soms worden onderbroken of af en toe weinig druk hebben.

2.2 Elektriciteit
Elektriciteit is in Spanje bijzonder duur. Gelieve niet meer te gebruiken dan u voor een comfortabel verblijf en als een goede huisvader nodig hebt. Het wordt gebruikt voor de verlichting en airco. Net als bij de watertoevoer wordt de elektriciteit soms onderbroken. Wij vragen U indien dit mocht voorkomen om enig geduld te hebben.

Casa El Toro beschikt over zonnepanelen. Voor de verrekening van de verbruikte electriciteit die de capaciteit van de zelfvoorziening door de zonnepanelen overstijgt, wordt middels de huurovereenkomst een regeling afgesproken.

2.3  Verwarming
De keuken en living hebben vloerverwarming. Er is tevens een open haard. De airco toestellen hebben ook een verwarmingsfunctie.

2.4 Kostbaarheden
Er is geen kluis in het huis om uw kostbaarheden te bewaren. De verhuurder kan geen verantwoordelijkheid nemen voor verlies of schade aan uw bezittingen.
Aan de huurders wordt gevraagd het huis zorgvuldig af te sluiten telkens het huis verlaten wordt.

2.5 Linnen
Bed-, bad- en keukenlinnen zijn voorzien. Dekbedden zijn voorzien voor alle bedden (maar U heeft ze echt alleen maar nodig in de winter!).

2.6 Ontspanning
Er is een tafeltennistafel, gezelschapsspelen en een kleine voorraad leesboeken.

3. Dieren
Dieren kunnen helaas niet toegestaan worden in het huis.

4. Bezoekers
Het is fijn om vrienden uit te nodigen en gezamenlijk van het huis te genieten tijdens een diner of lunch. Het is echter niet toegestaan dat er meer dan 10 personen in het huis  overnachten.

5. Aanbetaling
De aanbetaling bedraagt 30% van de huurprijs van het verblijf. Pas na ontvangst van de aanbetaling is Uw reservering definitief bevestigd. Het saldo van 70% van de huurprijs en de waarborg dienen ten laatste 4 weken voor de aankomstdatum te zijn overgeschreven.

6. Check in
Op de aankomstdag wordt U vanaf 16.00u verwacht. Het zou handig zijn als U de huismanager 24u vooraf verwittigt van uw vermoedelijk aankomstuur.

7. Check out
Op de vertrekdag vragen wij U om de woning ten laatste om 10 u ‘s morgens te verlaten.

8. Waarborg
Eventuele schade of ontbrekende zaken zullen in mindering gebracht worden van de terug te storten waarborg. Wij zullen u hierover op voorhand informeren.

U mag de terugstorting van de waarborg binnen ongeveer 14 dagen na uw vertrek verwachten.